Geccodejoakecod a !!!444!!!-en!!!

  • A Geccodejoakecod eddig egy viszonylag népszerű mikroblog volt Tumblren
  • Ketten csináltuk, mindketten betegesen szerettünk ingatlanhirdetéseket nézegetni, aztán röhögni rajtuk
  • Ezeket kiposztoltuk, és egyre többen kezdték szeretni
  • A 444 megkérdezte, jönnénk-e, mi meg jöttünk, úgyhogy mától itt toljuk
  • Még mindig beteges a vonzalmunk az ingatlanhirdetésekhez
  • Mostantól szeretnénk, ha az lenne a helyzet, hogy mi írjuk, nektek meg tetszik

Helló !!!444!!! olvasó!!!

Kicsit reméljük, hogy sokan ismerik már korábbról a geccót a Tumblr-ről, ahonnan jöttünk, vagy a Facebook oldalunkról, vagy egy korábbi interjúból, ami itt, a 444-en jelent meg velünk. Idén indítottuk a mikroblogunkat, mert muszáj volt kiadni magunkból, hogy az óvatlan vásárló, albérlő mikre bukkanhat az ingatlanhirdetések poklának legmélyebb bugyraiban. Ezeket posztolgattuk idáig ott, és ugyanezt szeretnénk folytatni itt. Az új felület viszont csomó új lehetőséget nyújt, ezeket ki is akarjuk használni, úgyhogy lesznek olyan írások is, amilyeneket még nem nagyon lehetett látni a tumblin – egyszerűen azért, mert itt jobban néz ki, átláthatóbb, és tök jó, hogy ilyeneket is lehet. Leírhatjuk például végre azt, hogy mire is való, és mire nem ez a blog.

Majdnem akkor indulunk itt, amikor Jézus született, ezt mi jó jelnek vesszük, és természetesen nem megyünk el amellett a tény mellett sem, hogy karácsony van. Ezt ünnepelni kell, mi is megüljük majd ünnepi posztokkal. Mivel év vége van, csinálunk válogatásokat is az év legjeiből, így talán az is ráérez a geccóra, aki eddig nem ismert minket.

Végül ars poeticának itt hagyjuk azt a képet, ami idén az egyik kedvencünk volt.

 

Puszi

Geccóék

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.