Végül de nem utolsó sorban: 2013 legdrágább kecói a geccon

Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy most már elég volt az éves összesítésekből? Mi is. Olyanok vagyunk lassan, mint az Illés együttes, az utolsó utáni búcsúkoncert után a legutolsó utáni búcsúkoncerttel. (Tényleg, idén nem volt Illés?!) Mivel azonban egész évben ezeket a lakhelyeket szerettétek a legjobban, nem lehetett pont ezeket kihagyni. Jöjjön hát az év (és remélem az egész életem) utolsó besztovja, hogy januártól újra a megszokott ügymenetben találkozhassunk.

Egy parti sakk?

Marha nehéz volt a válogatás, mert rengeteg a 200 millió feletti barokk ízlésficam. Az én személyes kedvenceim mindig azok voltak, ahol az egész ház egyetlen cirkalmas agymenés volt, de valahol megbújt egy szoba, a szegény rokon, a fekete bárány, a büdösszoba (mindenhová kell egy büdösszoba szerintem), a kakukktojás. Ez pont egy ilyen, csekkoljátok le a linket, ha jót akartok.

trontron1

 

220 felett észre sem veszed és elhagyod a valóságot

A Neoton Família nem gondolhatott másra, csak és kizárólag ezekre a házakra. Originált 220 millió feletti életérzések következnek az ízlés lower endjéről.

Első körben Érdről, minden magyar városok metropoliszából. Még mindig eladó, 2014-ben ÉRDemes (Atyaisten mekkora poén!!!!!) erre spórolni. Még szerencse, hogy ez a Diegós kék padlószőnyeg meg a fehér műanyag nyílászárók pont olyan jól mennek a neobarokkhoz, mint a minimál dizájnhoz. Jééézusom, get a friggin' life!

erd erd1

Most gyorsan ugrottam vagy négyet, sajnos ha az összes csodát ide szeretném tenni, sosem lennék kész, úgyhogy jöjjön ez a ház, ami nálam simán elvitte a 2013 Legrondább Padlóburkolata díjat. Jó, itt egy kis ferdítés van, mert ez csak 98 milla, de biztosan öltek bele vagy háromötvenet. Csak ez a kis porcelánbaba kollekció lehetett egy ötszázas. Nézzétek végig az egészet, hibátlan!

baba

baba1

Annyira szerettem volna ott lenni, amikor ezt a szigetszentmiklósi házat berendezték! Itt a dolgok nemcsak egymáshoz, hanem szinte már önmagukhoz se mennek. Lehet, hogy elsőre a ciklámen konyha tűnik a legdurvábbnak, de higgyétek el, a ház igazi Akhillesz sarka a szőnyegválasztás. Ezek a kis sunyi rondaságok alulról bomlasztanak. Minden szeglete egy kincs, kattintsátok végig!

ciki ciki1

 

A méret a lényeg

Végezetül óriási kedvenceink voltak idén a túlméretes dísztárgyak, például a Maga Felé Hajló Kezű Görög Ifjú

david

a dór oszlopokon nyugvó hurkaevő pult,

dor

és Mackó bácsi, a teremőr.

maci

 

Über alles

Bár ez a hirdetés kategóriaidegen, mert csak 7 millió körül van a ház, mégis muszáj idetennem, mert ez az egyik legeslegjobb dolog, amit a gecco alatt valaha láttam: a III. Richárdból meglovasított reprezentatív díszletbútorok a földszinten és a lezárt emelet, ahová nem haladhat az impozáns vendég, úgyhogy a fehér lépcső exkluzív lezárásra került. Nem csoda, hisz az emelet Wolfgang priklopili mélységekbe emelkedik. Katten Sie hirtelen!

prikprik1

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.