3 szuper villalakás a Miniszteri Megbízott számára

Aki nem tud három opcióból választani, az ne legyen Miniszteri Megbízott! Szerintem az sem, aki nem tud két szar közül választani, de hála Istennek erre itt most nem lesz szükség.

Alapos, 15 perces kutatómunka után ezt a három villalakást tudnánk ajánlani a Tisztelt Miniszteri Megbízottnak, aki a 444 információi szerint épp budai villakást keres. Mindhárom esetben régi építésű villát ajánlunk, hiszen a stílus, a hagyománykövetés minden Valamire Való Miniszteri Megbízott erénye kell, hogy legyen.

1.Stílus és hagyomány

Rendkívül mutatós kívül, szegényes belül: tökéletes választás! Egy Realista Miniszteri Megbízott különben se tervezzen hosszú távra, arra meg pont elég lesz ez is.

1konyha

Puritánságában tökéletes, egy Tiszta Lelkű Miniszteri Megbízott nem vágyhat ennél hivalkodóbb lakra.

1puri

Olcsó is, ronda is, és tele van metaforákkal, például a terrakotta színű járólappal végleg hazavágott (valóban) gyönyörű tapéta.

1tapeta

2. Hagyomány és stílus

Lehet, hogy fodros a fürdőkád, lehet, hogy rózsaszínek a falak, de ezt a villalakást - lássuk be - simán eladja a reprezentatív bőrgarnitúra. Egy Igazi Miniszteri Megbízott tudjon reprezentálni, ha kell, kérem szépen. Az ingatlanban gyermekszoba is kialakításra került arra az esetre, ha a Miniszteri Megbízott egyben Családapa/Családanya is.

2kad 2repi 2gyerek

3. Stílus és hagyomány és stílus

Ez az ingatlan az átmenetet jelképezi és ha valami igazán fontos egy Valódi Miniszteri Megbízott életében, az csak a jelkép lehet. A fürdőszoba közepére elhelyezett mosógép például épp átmegy a zuhanyfülkéből a kádba. Hát mi ez, ha nem egy jobb, szebb jövőre való törekvés, minden Szociálisan Értékes Miniszteri Megbízott életcélja?

A boltíves nappali/hall pedig átmenet a semmi és a valami között. Ezt úgy gondolom, felesleges értelmezni, a Jelkép önmagáért beszél.

Köszönjük, hogy segíthettünk.