Ők a felelősek Magyarország legrondább lakásaiért

Tudjuk, hogy a Gyakori Kérdések annyira 2009, és épelméjű ember csak azért megy oda, hogy megtudja, hogyan akarnak szexelni a debilek, vagy hogy ezoterikusan kit basszon agyon a villám,  viszont kevesen tudják, hogy itt dől el jó pár ingatlan sorsa is. Nem viccelünk, az itt található tanácsokat mókásnak gondolóknak szólunk, hogy ez tényleg történik, és minden nap látjuk a hirdetésekben.

 

Mivel dekoráljam?

Van egy egész üres falam (2,7x2,7 m) és nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Fotótapétát szeretnék igazából, de nagyon drága szerintem. A matrica meg nem használná ki a teljes teret. Most azon gondolkodom, hogy A/4-es db-okban nyomtatok ki egy képet egy poszterkészítő program segítségével, de nem tudom, hogy jó lesz-e a végeredmény.
Tudnátok ötleteket adni? Köszi :) Sárga a fal. 16/L

KEDVENC VÁLASZ hivass elő fotókat és ragaszd őket fel:) nagyon jól fog kinézni.:) vagy ha most nincsenek olyanok amiket felraknál akkor a nyáron csinálj sok képet a barátaiddal és azokat ragd fel:)

Mi meg azt javasoljuk, hogy keresse fel ezt a fantasztikus oldalt, ahol minden egyedi elképzelést megvalósítanak, igen, például ilyeneket is:

Hogyan fessem le a falamat?

Szerintetek milyen színüre fessem a falat ha a függönyöm, a kanapém és a szőnyegem is lila?

KEDVENC VÁLASZ Ha nagyon csajos szobát szeretnél akkor egy világosabb pink, viszont ha nem ez a lényeg akkor szerintem egy világos zöld is jó lenne.

Javaslatunk a mindig praktikus falmatrica.

 

 

Rajta lesz az ujjlenyomatom, azt beszélik

Nagyon nagy a szoba, és mindenképpen bordóra akarom/tam. De azt mondták, ha hozzáérek a falhoz ott mrad az újlenyomat és csúnya lesz. Szerintetek?

KEDVENC VÁLASZ Hát ha még nincs megszáradva a fal akkor igaz.

Itt egy bordó fal

 

Hogyan dekoráljam a vécét?

Mivel "díszitsem" dekoráljam a csúnya rézcsöveket a vécében?

KEDVENC VÁLASZ Nekünk ezek le lettek festve, és én ezen tárolom a hatalmas hajpántgyűjteményem. Reggel úgy is ott fésülködök-sminkelek. Jól néz ki és praktikus.

Amúgy nyilván ez a legjobb megoldás:

És a legbetegebb ötlet, ami valaha a témában született

Parkettás szobába szeretnék lerakni parketta mintás műpadlót! Fel kell szednem a parkettát, vagy rá lehet rakni egyből a pvc-? Illetve ugyan ez a szitu a másik szobámban, csak ott meg padlószőnyeg van.

Ezt a választ tőlünk kapja a dekorátor:

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.