Két klip, amit látni KELL

Geccóék akkor is Geccóék, ha épp egy videoklipet néznek. Bár az alábbi két videó a zenei produkció miatt is kihagyhatatlan, találtunk benne még jobb dolgokat.

Az első klipben (kattintson ide, aki meg szeretné nézni), melyet Blizzard Geri küldött el nekünk, főleg az exteriőrre koncentrál az alkotó, nyilván nem véletlenül.

gifcsi1

 

Végtelenül sajnáljuk, hogy a delfines szökőkút nem nekünk jutott eszünkbe.

 

Csak találgatunk, de gyanús, hogy a csinos énekesnő mögött egy búrával téliesített jacuzzi található, de bármi is legyen az, bizonyára a kert ékköve, hiszen oroszlánok őrzik a bejáratát.

gif2

 

És akkor most gyorsan térjünk is rá az év klipjére, mely egy szerelmespár drámáját dolgozza fel Versace környezetben. A lakás minden pontja megérne egy gifet, de igyekszünk a lényegre koncentrálni.

Ismerkedjünk meg Erzsyvel, aki bánatos, mert összerúgta a port párjával. Szerencsére azért nem hagyta el magát, szép csinosan felöltözött reggel, és bevonult a hálószobába, hogy a pasztell-lila tapétával, a Versace stílusjegyeit magán viselő kandallóval és szekrénnyel, és a magyar ingatlanhirdetések 80%-ából ismert járólappal is megossza bánatát.

gif5

Tényleg nagyon szomi szegény, hiába olyan hívogató a bőrgarnitúra, ő csak mereng a kandallónál tovább.

gif10

Végül azért csak leül, és még arra is ügyel, hogy az asztallal harmonizáló bögréből bambulja bánatosan a kávéját.

gif8

És egy meglepetés a végére: ő itt L Miki, aki nagyon hiányzik Erzsynek, és épp az étkezőben agonizál. Vajon Erzsy tudja, hogy csak a lakás másik végébe kéne átsétálnia, és máris nem kéne többé együttélnie L Miki fájó hiányával?

gif6

 

Meg lehet nyugodni, a konyhában, ahol szerintünk még soha senki nem főzött semmit, összejön a végére a hepiend.

gike

 

Köszönjük a figyelmet!

giflast

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.