art gecco: felfújva

Tegnap ültünk az M7-en a dugóban, úgyhogy gondoltuk, felvázoljuk mit láttunk a Balcsinál. Egy mondatban: az emberek mindent bevisznek a vízbe, amit az ember be tud vinni a vízbe. Részletesen alant.

Klasszikus

Felfújási idő szájjal: 45 perc.

Az Ablakos - hogy hason napozás közben lehessen a vízben kémlelni, mondjuk, a semmit.

matrac2

A Hercegnős - ez csak a csaj mellei miatt van itt, a matracot leszarjuk.

matrac3

A Telefonos - hogy közben fel tudjuk hívni a ... ja, senkit.

matrac4

Jetski evolúció.

Fejfújási idő orálisan: 45 perc - 2 nap (ha a motort is felfújjuk)

Small - gyereket rá, onnantól pedig tetszőleges 4-6 órán át a gyerek+jetski körbetologatása opcionális brűgetéssel.

matrac13

Medium - a legnagyobb hiba, amit ember elkövethet. Százhúsz perc gumiba lélegzés után a fürdőző apuka azt hiszi, hogy a gyereke mostantól a fent említett 4-6 órán át csendben elfoglalja magát, amíg ő a hideg Lóbányit kortyolgatja, de nem! Hiszen hiába nagy (jetski s gyerek is), lófaszt nem lehet vele csinálni. Evezni, lábbal hajtani, semmit. Maximum arra várhatunk, hogy az ár elsdodorja kissé és nem halljuk olyan hangosan az Apatojjáááááááá-t. Aqua Racer, persze, az anyád.

matrac10

Large -ennyi! Apró motor gumivázra applikálva és már megy is a gyerek magától, látjátok, apa is térdelve örül! A Balcsi közepéről meg majd másnap hajnalban kihozzák a halászhajók, ha még vannak ilyenek egyáltalán.

matrac6

 

Tematikus

Dolgok, amiket mindenképpen szeretnénk matrac formájában viszontlátni. És milyen motiváló, mikor az utolsó 7-8 percben már csak azért fújjuk, hogy rendesen álljon zsiráfkának a két kicsi fülén a fülhallgató, nem?

Orális inflációs időtartam: maximált 30 perc.

Sziget pálmafával, heveredéssel

matrac15

Repülőgép propellerrel, kucorodással

matrac14

Űrhajó (?), kapaszkodással

matrac

Pöttyös bármi, bármivel

matrac17

Kihasználatlan lehetőségek

Felfújási idő: évek.

Ezután a hétvége után úgy gondoljuk, hogy teljesen érthetetlen, miért nem lebegtetik az emberek a vízen a következőket, hiszen ezek is felfújhatóak és annyi, de higgyétek el, annyi lehetőség van bennük:

Kihúzott kanapé (tévével egy vébé/sör?)

matrac5

Gyerekágy hálózsákkal (most egy kicsit elúszol kicsim, de majd reggel megkereslek?)

matrac9

A Négy Pénisz Vára (csakúgy mert miért ne?)

matrac7

vagy a vízi röplabda háló (+labda!), amit valószínűleg két búvárruhás rabszolgagyerek tart a víz alatt, hogy el ne mozduljon, mert különben akkora baromság, mint az összes eddigi matrac együttvéve.

matrac16

oh, wait....

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.