One bourbon, one scotch, egy ágy

Ebben a sokat sejtető épületben, ahol szerintünk Laura Palmert valójában megölték egyagyas2 már kaphatsz egy kis kockát, ami állítólag egyágyas egyagyas egyagyas1 Minden viszonyítás kérdése, a szállásadók szerint ez például tök jópofa.

Ha unod már a megszokott nyaralási formákat, és valami újra, izgalmasra és persze olcsóra vágysz, nos akkor jó helyen jársz. Nyaralj Siófokon a Campinghotelben, mint az őseid a 70-es években a hippi kégliken. Hozz egy hálózsákot (esetleg egy polifoamot vagy gumimatracot mellé) mintha campingbe indulnál, de a sátrat nyugodtan otthon hagyhatod, helyette hozd el a haverokat, barátokat és egy fürdőszobás, (wc, zuhany, hideg-meleg víz) padlószőnyeges, erkélyes szobában héderelhetsz, fejenként akár napi 990Ft-ért.

vagy 6435 Ft-ért:

Képkivágás Képkivágás

Tényleg szupermenő ez az indoor camping, mondjuk továbbra sem értjük, hogy pontosan mennyibe is kerülne az, hogy van egy ágyunk egy éjszakára. Vagy nincs.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.