Már most iszonyú ideges vagyok

Ez a két úr igencsak pipa már a sok hülye vevőtől.

1. Az eredendő düh jele a caps lockozás, de az egész hirdetés olyan bravúrosan van felépítve, hogy az utolsó mondatot képtelenek vagyunk nem azon a nyugodt, kedves hangon hallani a fejünkben, mint a Macskafogó legendás jelenetében: "Nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében"!

AZ ÁR FIX AKI EZT NEM ÉRTI NE IS HÍVJON!
NEM ENGEDÜNK AZ ÁRBÓL EGY FORINTOT SEM.
AKINEK SOK A FUTOTT KM. VEGYEN MEG EGY VISSZATEKERT ÓRÁS SZERVIZKÖNYV NÉLKÜLI GÉPJÁRMŰVET.

ENNEK VEZETETT SZERVIZKÖNYVE VAN ÉS VÉGIG EGY GAZDÁS VOLT. KÉSZPÉNZES FELVÁSÁRLÁS TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS. MINDEN TIPUSÚ KORÚ GÉPJÁRMŰVET BESZÁMOLUNK AMI SAJÁT LÁBÁN ÉRKEZIK A TELEPÜNKRE! GÉPJÁRMŰVEINK MEGTEKINTÉSÉRE KIZÁRÓLAG TELEFONOS EGYEZTETÉS UTÁN VAN LEHETŐSÉG!

MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

2. És aki nagyon felhúzta magát az okoskodókon

Ausztriából származó, kiváló állapotú motor, váltó, futómű, rozsda mentes kaszni, pár parkolásból származó szépség hibával, alja frissen lekezelve, nemrég volt szervizelve még ausztriába,

az ára ennyi, kérem csak akkor keressen ha ez megfelel, nem adom olcsóbban, az okos autószerelőket hurcolászó vevők nem ez az autót nézzék meg mert nem vagyok kiváncsi az okoskodásukra,

én pontosan tudom a hibáit nem kell sorolni, új autót kell venni, ennyiért alkatrésznek is jó!

 

 

 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.