Hát nem imádnivaló!

"Eladóvá vált szeretett kis Suzukim. Számomra ez a leggyorsabb, legszebb, legerősebb kocsi a világon. Fiatalságom, emlékeim őrzője. De hát lett erősebb, nagyobb, gyorsabb és hát csak áll a drágám. Páromnak tartogattam hisz saját kezűleg szervizeltem, minden időben ki lett cserélve, szervizkönyvet folyamatosan vezettem, másikat úgy se találok majd neki, de mire végre lesz jogsija addig repülőkkel járunk majd."

Heart-Glitters-81

draga

71901_pink-glitter-heartA kicsi kékséghez jár 4 nyári gumi még sokáig jó illetve 4 téli gumi amiből kettő új kettő használtabb, de még jó. Kérek mindenkit ha érdeklődik ez a kicsi csoda nem új, nem karc mentes, igen kicsit átalakított belül, kicsit fiatalosabb és hát vagy tetszik vagy nem! : -) Akinek nem ingere ne vegye magára, de csak azért, hogy lehordják azért ne telefonáljon. Akinek tetszik és szeretné esetleg a kedvesének esetleg a gyerkőc első kocsijának, vagy magának azok hívjanak. Fogyasztása városban bárki bármit mond, de 5-5.5 liter! Évi költsége a mostani tengerjáró hajómhoz képest semmi! Sose hagyott ott sehol mindig haza vitt és ha szerető gazdija lesz neki is teszi majd a dolgát."

draga1

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.