Harmóniák találkozása

Mikor Gyuszi és Hajnalka úgy döntött, hogy összekötik az életüket, nem gondolták volna, hogy legnehezebben az autók kérdésében fognak megállapodni. Mindketten független, erős személyiségek, akik a házasság előtt is koherens ízlésvilággal és fejlett személyiséggel rendelkeztek. Két autót nem akartak fenntartani, de halmazaiknak az autók kérdésében nem volt metszete.

A jóképű Gyuszi világ életében úgy gondolta, hogy ha szerencsés adottságaira még rásegíthet autójával, akkor ez egyben igényességének is tanúbizonysága lehet. Egyértelmű választás volt számára a BMW és a szín sem volt kérdés. Arany felni, piros bársony: ez Gyuszi világa.

aranyfelni aranyfelni1 aranyfelni2

Hajnalka a dekoratív nőiesség ideálját nemcsak saját magára, de környezetére is kötelező érvényűvé tette. Véleménye szerint a tökéletes hatás érdekében figyelnünk kell a legapróbb részletekre is.

A külső és belső összhangja,harmonia

a lélek finomságainak tükröződése,

harmonia1

az elme csillogása,

harmonia2

és a tetőre pillanatragasztózott női cipő

harmonia3

mind-mind elengedhetetlenül fontos szerepet játszottak Hajni életében.

Vajon sikerül-e az ifjú párnak feloldania ezt a stílusellentétet? Vajon új, közös autójukban megtalálják-e az olyannyira vágyott harmóniát? Vajon hogyan alakul Gyuszi és Hajni életének története?

 

Köszi, Gábor!

 

 

 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.