Pepin bácsi vett egy cabriót meg két teherautót

(A CAPS LOCKOT A KEDVETEKÉRT lecsavartuk)

Új autó vásárlása miatt váltak meg tőle! Vett egy új eos-t! láttam, személyesen voltam náluk, a férj a 19 éves fiának akarta oda adni, aki megsértődött, mert Audi TT cabriot akart, de az anyuci autóját kapta meg! Végül az apa megvette neki az Audit, így ez már nem kellett. 2 db teherautót vettem meg tőlük, utána hívott fel, hogy nem-e kell ez az autó, mert a fia járt vele fél évet, de rá sem néz azóta és inkább megveszi neki az Audit!

De ez tökre nem elég tudnivaló, lássuk, miért is fontos, hogy ezek az állítólagos szülők osztrákok voltak!

Egy dolgot nem szabad elfelejteni a német, osztrák autóknál. Ott nem csak megveszik és hajtják, amíg megy hanem, mivel van pénz rá mindig és rendszeresen szervizelik, és nem sajnálják rá ha költeni kell, mert van nekik! Ezzel szemben az itthoni autótuljadonosok megveszik, aztán vakargatják a fejüket ha költeni kell rá!

ENNYIKE.

Ja, nyugalom, egyáltalán nincs itt vége, ugorjunk vissza oda, hogy az elkényeztetett kissrác végül megkapja az Audit!

Azonnal indultunk érte, mert ritka az ilyen. Ahogy az itthoni piacot elnézem, mindegyik 250 ezer kilométer feletti futású, vagy nincs benne semmi extra, vagy el vannak szálva az árral!

És jobb, ha tudod, hogy ha dízelt veszel, hülye vagy. Ezt is nagyon röviden meséli el, esküszünk, húztuk, ahol tudtuk.

Az autó karosszériája is szép állapotú, a belseje igazi német fekete bőrös elagáns, kényelmes luxus színvonal! A motorról annyit, szerelői szemmel, aki nem ragaszkodik a dízelhez, de aki ragaszkodik is kétszer gondolja át mielőtt megvesz egy dízelt, még ha nem is ezt választja helyette! de nem ajánlom! A dízel motor nem jött össze nagyon a volkswagennnek, sorozatosan baj van velük és a fogyasztása sem kevesebb, mint a 2.0 fsi benzinmotornak! Ha mégis dízelt választassz, akkor készítsd a pénztárcád, mert folyamatos problémákkal fogsz szembesülni.

Na jó, ha van hozzá ideged, és nem zavar, ha olvasás közben azt érzed, amit mi,

jiuc6

akkor olvasd el az egészet!

 

 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.