Art Gecco: Pedig csak egy szép vécépapírtartót akart

Mostanában lakásfelújít a gecco egyik fele (erről később, ha megszűnt az idegállapota, még fogunk írni), és már ott tart, hogy ilyen dolgokat kell beszereznie, mint egy egyszerű vécépapírtartó.

Viszont szegény párának nem tetszett semmi, amit a boltokban látott, és nem akart még egy ikeás dolgot látni a lakásban. Logikus döntésnek tűnt hát átnézni az Etsy ajánlatát. Annak tűnt.

Fontos szempont volt, hogy ronda legyen, és semmiképp se legyen praktikus, ebből a megközelítésből ez tűnt a befutónak

Viszont nem mellékes, hogy az új lakást mindenki látni akarja, menőnek kell tűnni, tehát kicsit szempont volt a trendiség is. És most Etsy-n bizony az indusztrális vonal a trend. Ezt sajnos már csak akkor tudta meg, miután fél órán át fagyoskodott az OBI építőanyagos hangárjában, és bámulta, ahogy egy segítőkész úr feldarabolja a gipszkartont, amivel egy az új vécé falán rekedt, levághatatlan, tekerővel is ellátott, nyomás alatt lévő ólomcsövet kellett eltakarnia, amihez élő szakember nem igazán mert nyúlni. Kár.

Miután rájött, mennyire uncool, nem volt más választása, mint felülni a cukiságvonatra. De ez sem volt elég.

És mint minden kutakodás során (mint például amikor az ember csak azt szeretné megtudni, mekkora, és milyen pelenkát kéne vennie az unokahúgának, és hirtelen a Mosható pelusok eladás vétel cserecsoportja nevű FB csopiban találja magát) egyszercsak elnyelte az internet egyik féreglyuka.

Ami durvább, mint a kötött bögremelegítők

Mr Poo Toilet Paper Cover


Ha együttérzésedet szeretnéd kifejezni, vagy még jobb tipped van, szeretettel várjuk IDE.
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.