Közszolg: Ma akár harmadáron veheted meg a legszebb lakberendezési tárgyakat!

Ma van a várva várt Global Shopping Festival az Aliexpressen, ami a többség számára annyit jelent csupán, hogy akár fele/harmadannyiért vehet csizmát és kabátot, nekünk viszont azt, hogy eszement olcsó lett minden lakberendezési cucc is. Mivel az akció csak ma érvényes, időt spóroltunk nektek, és kiválogattuk a MUST HAVE darabokat a lakásotokba.

1. Gyémánt kereszthímzett készlet tigrisekkel, a háttérben a Taj Mahallal

Ha bolondulsz a kézimunkáért, szerencsés napod van: ma 64 helyett 29 dolláért tiéd lehet ez a 3D-s kis készlet! Milyen szépen mutat majd a falon! Ha inkább a pávákat szereted, akkor se ess kétségbe!

2. Orosz stílusú arany szerencsemajom karácsonyfadísz

Nem kamuzunk, 10 dollár helyett ma már 5-ért a tiéd lehet! Le ne maradj!!!

3. Rózsacsokros falidísz a főzőlap mögé

VÉGRE! Ráadásul arra is ügyeltek, hogy jól viselje a meleget. 5 dollárért vehetjük most meg 6 és fél helyett. Ne halogasd tovább te sem, a rotyogó karácsonyi menü mögött nagyon szépen fog mutatni!!!

4. Szuper dekorációs elemek nevetséges áron a Mikro/Gnóm/Bonsai világodba!

Hű, reméljük, nem vagy ciki, és tudod, hogy mostanában az ilyen DIY mikrovilág a legforróbb trend a dekorvilágban. Na ezeket ugye lehet növényeid köré építeni, de akár akváriumban is összerakosgathatod. Van hozzá pázsit, állatok, napozóágy, csomó fontos dolog. Szerencsére még nem késtél el, ráadásul most fillérekből összeállíthatod a saját kis mikro mesevilágod! Egyébként van, aki kokedamával kombinálja, vagy önszorgalomból mohásítja a dilivilágát, hát lelke rajta. Vegyetek meg hozzá MINDENT MOST, amit csak tudtok!

5. Vízeséses zuhanyfüggöny

Hát erre mióta csurgattuk már a nyálunkat!!!! Az eredeti, 34 dolláros árat sem sokalltuk, hiszen ott áll a leírásban, hogy ez a zuhanyfüggöny VÍZÁLLÓ, de hogy ma 18-ért megvesszük, az tuti!

A sort a végtelenségig lehetne folytatni, mi csak annyit teszünk hozzá, hogy ilyen nap egy évben csak egyszer van, vegyetek ki szabit, és irány sopikázni az alira!!!!!!!Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.