Meggyízű Cherry, Cherry ízű Grandy, Grandy ízű semmi

A geccó idén csupa olyan helyen nyaralt, amelyek maguk is a geccóba illenek, s így, farkába harapó kígyóként meg is valósították minden világok legtökéletesebbikét. A legszebb szotüdülő után a legszebb Duna-parti büfékocsma kategóriában idén a dunaszentpáli Strand büfét indítjuk.

A kocsma fashionista oldalhajója természetesen barackszínűre festett OSB lapokból és beléjük applikált Volánbusz ablakokból áll, mely előtt a dohányzásra kijelölt hely került kijelölésre.

A főépületet impozáns alumíniumborítással fedték be, mely az épület hátsó felében (konyha) kecsesen a földig kúszik, hogy mintegy napkollektorként szolgálva télen-nyáron biztosítsa az épületben a standard 35-37 fokot.

A Volánbusz ablakokat nem önnönmaguk tökéletességéért szeretjük, hanem azért, amivé értő kezek alatt válhatnak. Trendy & praktikus: ez a hajcsat függönyfogó. Az étkező sarokgarnitúrára jelenleg még nincsen szavunk.

A kukamegoldások nonpluszultrája ez a posztindusztriális minimáldizájn, ami pedig a kerthelyiségnek ad egy kis szürreállöketet és adott esetben vízszintesen praktikusan gurítható. (Nem.)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.