Tíz in 1

Ez a ház legalább tíz posztot ér, de ti csak most, csak itt, csak ma, csak nálunk, csak ebben a hónapban, csakmerazér' megkapjátok az egészet egy áráért. Ezután pedig a T. Szerkesztőség őszi szünetre megy, legközelebb Halloweenkor találkozunk. Aki szerint Halloween szarimperialista importünnep, azzal másnap, Mindenszentek ünnepén. Na induljunk.

Egyrészt a szexi Pepsi Coca cola lédiket szeretném megmutatni, akikből kettő hátul a kiskádat őrzi.

Ezután jön a Sárgaszoba: próbáljátok meg agyban összerakni a négyfűtőtestes félkörívet a relax székes miniirodával a teljesebb élmény érdekében.

Már éppen fennakadnánk a Sárgaszoba padlóján, amikor az arcunkba ordít EZ.

Ezután szinte fellélegzünk, még akkor is ha a padlószőnyegbe vagy a világ legnagyobb húgyfoltja vagy másfél köbméter vakolat van beledolgozva.

Tényleg már csak mellékszál a visszatérő kokakóla-motívum a vörösborszínű bőrgarnin, ami az intim beszélgetősarkot alkotja,

az alagsor, amit méltánytalanul összecsaptak (megyünk is innen azon nyomban),

az ónémet rokokó barokk situation room, ahol bizonyára nagy volümenű döntések születnek nap mint nap,

valamint a szimpla, szinte puritán tükrösháló.

A szarbarna, összezsúfolt Kleopátra-motívumos nappalit már egy vállrándítással elintézzük, bár azért a 40 centi csipkefüggönyön elmélázhatunk kissé, mielőtt

tekintetünket a görögrómai barlangfürdőre szegezzük és halkan feltesszük a kérdést: mivégre való mindez?


Nagyon köszi, Kóla!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.