Karrier: hogyan legyél a Jövő Ingatlanreferense?

Manapság egy Ingatlanreferens nem maradhat meg a bejáratott metódusok mellett. Fotók a házról?

Alaprajz?

Jellemzők, adatok, számok?

Ha egy kicsit mást akarsz, ha ki akarsz tűnni, ha meg akarod mutatni az egyéniségedet és érdekessé akarod tenni az Ingatlant is, akkor ma már grafikusnak, költőnek, rendezőnek, humoristának kell lenned. Nem könnyű feladat, de nekem sikerült. Megmutassam hogyan?

1. Légy bátor, dobd fel a képeket!

A kevesebb néha több? Naná, hogy nem! Jegyezd meg: a sok MINDIG több, mint a kevés. Mutasd meg mit tanultál a képszerkesztő tanfolyamon és varázsolj mosolyt a Vevők arcára!

2. Legyen véleményed!

Ki mondta, hogy egy Ingatlanreferens csak a Tulajdonos véleményét szajkózhatja? Senki. Mondd ki, amit gondolsz, a Te véleményed is számít, nem csak az Eladóé vagy a Vevőé...

Ha estére marad egy kis munka, külön dolgozószoba biztosítja a nyugalmas elvonulás lehetőségét. Amúgy az a sarok isteni! A sűrű bambusz az ablak előtt … az tuti nagyon feng shuis. 

3. Légy hatékony: ne feledd, a proaktivitás megfiatalít!

Már rég lejárt a single photo ideje... Használd a kollázs funkciót és kombináld a képeket! 2017-et írunk, légy formabontó és mutass többet egyetlen képnél!!!

4. Légy fiatalos és vicces!

Porold le a szlengszótárt, ne feledd: egy szó, mint száz. Olyan értékes. Használj metaforákat, szóvicceket, használd a nyelvet, melynek egyedülálló ura vagy, hogy kiemelje a hirdetésedet a többi közül.

Áll egy ház Pomázon, mely a Kőheggyel szemez. 
Elég pöpec, de sajnos, a netet nem tudja böngészni, így segítek neki új tulajt cserkészni. 

5. Légy kreatív, hagyj nyomot!

Hiperlink, kép, beágyazott animgif, térkép, pop-up window, legördülő menü - vess be mindent! A Te hirdetésed nem lehet egy a száz közül, a Te hirdetésed legyen műalkotás, egy önmagában is jelentéssel bíró megnyilatkozás, mely nemcsak az Ingatlanról szól, de egy kicsit Rólad is (szól)!

+1. Ne félj kifejezni az érzelmeidet!

És végül a legfontosabb: a Vevő is ember, akárcsak Te. Sőt, az, hogy Te is ember vagy, nemcsak a Vevő, talán még fontosabb... Ne rejtsd véka alá az érzéseidet, nyilvánulj meg, hogy a lehető legtöbb ponton tudj kapcsolódni az Ügyfeleidhez. Szólj a szívükhöz, hass az érzelmeikre és meglátod, hálásak lesznek majd!!!!

Mert a futógép nem nézi, milyen ruhát vettél fel. Neki mindegy, van-e rajtad rúzs, nem törődik vele, milyen öreg vagy … Na, mi kell a nőnek?


Köszi, Rita!