Autókörkép 2017

(A posztok linkjéért katt a képekre. Az eredeti posztokban szereplő autók már valószínűleg nincsenek meg, ezért valószínűleg a hirdetések sem elérhetőek. Kivéve  Főnix, az még megvan!)

A használt autók hirdetői inkább fogalmazásban jeleskednek. Idén is szakadtak fel érzelmek, volt szex, volt szarfejség és volt házmestertempó. Ettől függetlenül persze volt olyan, aki teljes testsúlyával ráfeküdt a képi megjelenítésre. A mezőny avantgárdjait képviselték a pszichothriller vonalon mozgó fotósok:

Meg olyanok is, akik hisznek abban, hogy ha igazán meg akarod venni az autót, akkor dolgozz meg érte. Találd ki, hogy melyik az

és pontosan hogy néz ki.

El kell ismerni azonban, hogy idén a legtöbben egész jól lefotózták azt, amit el akartak adni, még akkor is, ha ezzel néha óriási öngólt rúgtak.

Szóval a hirdetők a használt autó szektorban lírában voltak erősek, ha az erős alatt azt értjük, hogy igazából nem. Elég nehéz lenne eldönteni, hogy a szabadvers formájú hirdetések,

vagy inkább a totálisan értelmetlen fejtörők voltak-e célravezetőbbek az eladásnál. Itt volt például emberünk, aki 2017-ben a legtöbbször írta le egyetlen mondatban azt, hogy motor.

"Ez a motor az épített motorral motorozó motoros Bartáim hatására építettem."

Illetve a lötyögős bmx-es, aki az év találóskérdését tette fel nekünk, hogy tudniillik ilyenkor lötyög-e. Vagy nem.

Szeptemberre addig fajultak a dolgok, hogy már szinte idegen nyelvű hirdetéseket olvashattunk. Hiába no, elfáradtunk mind.

" Elado bmw jo lapotban remek motor jo futomuvel uj turdoval genertoral tulajtol nem mekinzt auto. auto vlts miat elado tulajdonos vagyok. norml keretek közöt vav alku telon lok rendelkezsukre"

A geccó kedvenc autós hirdetése idén ez volt, bár a tiétek nem. De nem baj.

Zárjuk azzal a hirdetéssel az évet, amivel elkezdtük, az ebből áradó optimizmusra valószínűleg minden eddiginél nagyobb szükségünk lesz 2018-ban:

"Full fapados kivitel, egy db. váltózáron kívül semmi, DE LEGALÁBB NEM ROHAD! "

Ez a lényeg, haverek, hogy LEGALÁBB NEM ROHAD!!!!!!!!